S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery.

Jak na skandinávský styl u vás doma?

16.05.2020

Jak na skandinávský styl u vás doma?

Elegantní, čistý a moderní. Zkombinovat prvky interiéru tak, aby nebyly jen trendy, ale i nadčasové a spjaty s nejčistší přírodou, to chce dávku kuráže a talentu.

Všechny tyto kritéria v sobě dokázal skloubit skandinávský styl, díky kterému se váš domov změní k nepoznání. Tento minimalistický styl odráží naše touhy žít v příjemném a pohodlném prostředí.

Obraz dan johannson

Jak si zařídit skandinávský interiér?

Skandinávský styl charakterizuje minimalistická paleta barev, útulný souzvuk, moderní nábytek a nadčasové dekorace. Pohrává si s přirozeným světlem, které je v severských zemích vzácnou komoditou. Kontrast tvoří zejména světlé stěny a výrazné doplňky. Dramatický okamžik do celého designu přinesou obrazy, plakáty, designérské tapety a závěsné plátna ve skandinávském stylu, které se hodí do každé místnosti. Tento nadčasový styl je univerzální - ideální pro ložnice, obývací pokoje, dětské pokoje, studentské pokoje a také kancelářské prostory. Naplní váš interiér ideálním způsobem, ať už jste kýmkoli.

závěsné plátno

Umění ve skandinávském stylu je také čisté, znamenité a charakteristické svými výraznými geometrickými tvary. Trojúhelníky, čtyřhrany a kruhy můžete kombinovat i na dekoracích, jakými jsou přehozy, povlaky či kontrastní závěsy. Skandinávský dům je za každých okolností útulný a právě tyto doplňky vám pomohou přinést rodinné teplo do jinak chladného interiéru. Závěsná plátna, obrazy či tapety, jejichž design pečlivě navrhl umělec Dan Johannson, zútulní každý pokoj bez výjimky. Teplo do skutečného domova přinesou hřejivé deky a ozdobné polštáře, které můžete kombinovat se studenými barvami a čistými tvary dle libosti. Zapojte svou kreativitu a namixujte si spojení šité na míru vaší osobnosti.

skandinávský design

Doplňky a dekorace zútulní každý domov

Pomyslnou tečku za celým dílem dají textury a kontrastní materiály. Seveřané jsou neodmyslitelně spojeni s nejkrásnější, nejčistší, chladnou a nespoutanou přírodou. Všechny živly - voda, země, vzduch i oheň - se spojují i v jejich interiérech. Barvy kovu, dřeva, drahokamů, skal či kůže budou vaším nejlepším přítelem při designování vašeho osobního příjemného prostoru, ať už jej chcete pocitově zahřát, zchladit nebo kombinovat tyto dva charakteristické aspekty skandinávského stylu.

dan johannson tapety

Pro čistou a vyrovnanou mysl vsaďte na jednoduchost a rafinovanost severského designu. Na výběr máte čtyři hlavní typy skandinávského stylu: Scandal folk, new nordic, Scandal chic a dark nordic. Volbu už nachávame na vás. Není nad útulný domov, který naplní jedinečné, funkční a kvalitní doplňky. Můžete si je vybrat z naší široké nabídky, která je tu pro vás, aby splnila všechny vaše vysoké požadavky na trendový a pohodlný skandinávský interiér.

skandinávský obraz

Nenechte se omezovat a splňte si sen o dokonalém domově. Přejeme vám k tomu množství nekonečné inspirace!

Váš tým Dekoraj

YjYzOGEwYT