S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery.

Úvod » Postelní povlečení » Postelní povlečení 3-dílne PDB3-200/160x200 


Postelní povlečení 3-dílne PDB3-200/160x200 

komplet postelního povlečení

novinka

 

Dostupnost: U tebe DOMA o 1 - 3 pracovní dny
Číslo produktu: TMAPDB3-200/160x200
naše cena bez DPH : 316 Kč
naše cena s DPH (21 %):
382 Kč

Balení obsahuje: 1x povlak na přikrývku 160x200 cm, 2x povlak na polštář 70x80 cm se zapínáním na zip


Popis produktu: Hledáte moderní ložní povlečení vyrobeno z kvalitního materiálu, které by byly příjemné na dotek a sympatické na pohled? Naše luxusní povlečení nesplňují pouze dekorativní funkci, ale svou vysokou kvalitou materiálu jsou jemné a citlivé ke každému typu pokožky! Tento bytový textil v luxusním barevném provedení má jedinečný lesk, hedvábnou měkkost a dosahuje výjimečnou odolnost proti poškození. Odměnou za nákup Vám bude spokojenost celé rodiny!


Ložní povlečení jsou dodávány v plastovém obalu pro jednodušší uskladňování.


Materiál produktu: 100% mikrovlákno


Péče o produkt: prát naruby při teplotě 40 ° C - 60 ° C, žehlit při teplotě max. 110 ° C, nesmí se chemicky čistit, nesušit v bubnové sušičce, pro udržení barvy sušit volně rozvesením na Slunci.

 

Důležitá informace: Uvedená fotografie produktu je pro ilustraci. Ve srovnání s fotografií je ve skutečnosti možné jiné rozmístění vzoru na povlaku (to platí zejména při 3D povlečení). Povlak nemá vyšívané okraje jako je zobrazeno na fotografiích u některých produktech. Pozdní zjištění této skutečnosti, případně ignorování popisů produktu, není oprávněným důvodem pro reklamaci.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NWU2MGIy