S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery.

Úvod » Postelní povlečení » Postelní povlečení 3-dílne PAK3-2/160x200


Postelní povlečení 3-dílne PAK3-2/160x200

sada postelního povlečení

novinka

 

Dostupnost: U tebe DOMA o 1 - 3 pracovní dny
Číslo produktu: TMAPAK3-2/160x200
naše cena bez DPH : 590 Kč
naše cena s DPH (21 %):
714 Kč

Balení obsahuje: 1x povlečení přikrývky 160x200 cm, 2x polštář 70x80 cm se zapínáním na zip


Popis produktu: Hledáte moderní postel vyrobený z kvalitního materiálu, který by byl příjemný na dotek a byl hezký na pohled? Naše luxusní ložní prádlo nemá dekorativní funkci, ale jeho vysoce kvalitní materiál je jemný a citlivý na každý typ pleti! Tato luxusní textilie má jedinečný lesk, hedvábnou měkkost a výjimečnou odolnost proti poškození. Odměnou za nákup bude spokojenost celé rodiny!


Postelní povlečení se dodávají v plastovém obalu pro snadnější skladování.


Materiál: 100% bavlněný satén


Péče o produkt: Umyjte při teplotě 40 ° C - 60 ° C, žehličku při max. 110 ° C, nesmí být chemicky čištěny, nesmí se sušit v bubnové sušičce, pro udržení farby sušit volne rozprostreno na slunci.


Důležité informace: Produktová fotografie jsou ilustrativní. Ve srovnání s fotkou je možné další uspořádání vzoru na posteli (platí to zejména pro 3D šaty). Obálka nemá vyšívané hrany, jak je uvedeno na fotografiích u některých produktů. Pozdní odhalení této skutečnosti nebo ignorování popisů produktů není platným důvodem pro stížnost.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

M2M4N